Vaše lice je vaša karta za svet

Šminka

Naši vizažisti će vam pomoći da postignete savršen izgled za svaku priliku, bilo da se radi o svadbi, posebnom događaju ili svakodnevnom izlasku.

Trepavice

 Postignite dramatičan izgled trepavica uz pomoć naše nadogradnje.

Obrve

Osvježite izgled vaših obrva i istaknite svoje oči.

Tretmani

Naši tretmani lica su osmišljeni kako bismo vašoj koži pružili sve što joj je potrebno da zrači zdravljem i mladalačkim sjajem.

Vaš Izgled, Naša Strast

U Beauty House by Marija Mitrović, naš cilj je postići rezultate koji će vas oduševiti. Koristimo najnovije tehnike, visokokvalitetne proizvode i stručnost kako bismo vam pružili vrhunski doživljaj lepote. Vaše povjerenje u nas je naša najveća nagrada.

Pošalji nam poruku

  Usluge

  U Beauty House-u okupili smo tim iskusnih stručnjaka koji su posvećeni pružanju najboljih usluga. Naši frizeri, šminkeri, manikiri, pedikiri, depilatori i terapeuti za masažu koriste najsavremeniju opremu i materijale kako bi vam pružili vrhunski doživljaj lepote i relaksacije.
  lice 1lice 2

  Lice

  Svesni smo koliko je vaš izgled važan i kako lice igra ključnu ulogu u vašem samopouzdanju. U Beauty House by Marija Mitrović, ponosno nudimo niz ekskluzivnih tretmana i usluga posvećenih vašem licu.

  telo 1telo 2

  Telo

   Verujemo da lepota i samopouzdanje ne zavise samo od lica. Zato smo razvili širok spektar tretmana tela koji će vam pomoći da se osećate osveženo, opušteno i zadovoljno u svom telu.

  kosa 1kosa 2

  Kosa

   Bez obzira na to želite li jednostavnu frizuru za svakodnevnu upotrebu, elegantnu frizuru za poseban događaj ili potpunu transformaciju, mi smo tu da ostvarimo vaše želje.

  nokti 1lice copy

  Nokti

  Vaše ruke i noge nisu samo praktični alati  oni su izraz vašeg stila i brige o sebi. Naši stručnjaci za manikir i pedikir su ovde da vam pomognu da istaknete vašu lepotu do najsitnijih detalja.