Tretmani za Telo

Klasična Depilacija

Uklonite neželjene dlačice uz pomoć naših depilacija. U Beauty House by Marija Mitrović, nudimo vam dve vrste depilacija - klasičnu i depilaciju šećernom pastom. 

Šećernom Pastom

Naši stručnjaci će vam pružiti nežnu i efikasnu depilaciju koja će vam omogućiti dugotrajno glatku kožu. Odlučite se za tehniku koja najbolje odgovara vašim potrebama i prepustite se našem iskusnom timu.

Uskoro još puno drugih tretmana i masaža

Pošalji nam poruku

  Usluge

  U Beauty House-u okupili smo tim iskusnih stručnjaka koji su posvećeni pružanju najboljih usluga. Naši frizeri, šminkeri, manikiri, pedikiri, depilatori i terapeuti za masažu koriste najsavremeniju opremu i materijale kako bi vam pružili vrhunski doživljaj lepote i relaksacije.
  lice 1lice 2

  Lice

  Svesni smo koliko je vaš izgled važan i kako lice igra ključnu ulogu u vašem samopouzdanju. U Beauty House by Marija Mitrović, ponosno nudimo niz ekskluzivnih tretmana i usluga posvećenih vašem licu.

  telo 1telo 2

  Telo

   Verujemo da lepota i samopouzdanje ne zavise samo od lica. Zato smo razvili širok spektar tretmana tela koji će vam pomoći da se osećate osveženo, opušteno i zadovoljno u svom telu.

  kosa 1kosa 2

  Kosa

   Bez obzira na to želite li jednostavnu frizuru za svakodnevnu upotrebu, elegantnu frizuru za poseban događaj ili potpunu transformaciju, mi smo tu da ostvarimo vaše želje.

  nokti 1lice copy

  Nokti

  Vaše ruke i noge nisu samo praktični alati  oni su izraz vašeg stila i brige o sebi. Naši stručnjaci za manikir i pedikir su ovde da vam pomognu da istaknete vašu lepotu do najsitnijih detalja.