Manikir

Manikir za Savršeno Noktiranje

Vaše ruke zaslužuju posebnu pažnju. Naši iskusni manikiri će vam pomoći da ojačate i ulepšate vaše nokte. Nudimo tretmane koji uključuju:

Klasični Manikir: Za savršeno oblikovane i uređene nokte.
Gel Lakiranje: Dugotrajni i sjajni gel lakovi koji traju nedeljama.
Nail Art: Kreiramo umetničke dizajne na vašim noktima, dodajući lični pečat vašem izgledu.

Pedikir

Pedikir za Savršeno Hodanje

Osim što su lepi nokti, i lepe noge su od suštinskog značaja. Naši pedikiri će se pobrinuti da vaše noge budu glatke, negovane i bez problema. Nudimo tretmane koji uključuju:

Klasični Pedikir: Uključuje održavanje i negu stopala, oblikovanje noktiju i uklanjanje mrtve kože.
SPA Pedikir: Opuštajući tretman za noge sa masažom i hidratantnim tretmanom.

SPA Pedikir

Opuštajući tretman za noge sa masažom i hidratantnim tretmanom.

Usluge

U Beauty House-u okupili smo tim iskusnih stručnjaka koji su posvećeni pružanju najboljih usluga. Naši frizeri, šminkeri, manikiri, pedikiri, depilatori i terapeuti za masažu koriste najsavremeniju opremu i materijale kako bi vam pružili vrhunski doživljaj lepote i relaksacije.
lice 1lice 2

Lice

Svesni smo koliko je vaš izgled važan i kako lice igra ključnu ulogu u vašem samopouzdanju. U Beauty House by Marija Mitrović, ponosno nudimo niz ekskluzivnih tretmana i usluga posvećenih vašem licu.

telo 1telo 2

Telo

 Verujemo da lepota i samopouzdanje ne zavise samo od lica. Zato smo razvili širok spektar tretmana tela koji će vam pomoći da se osećate osveženo, opušteno i zadovoljno u svom telu.

kosa 1kosa 2

Kosa

 Bez obzira na to želite li jednostavnu frizuru za svakodnevnu upotrebu, elegantnu frizuru za poseban događaj ili potpunu transformaciju, mi smo tu da ostvarimo vaše želje.

nokti 1lice copy

Nokti

Vaše ruke i noge nisu samo praktični alati  oni su izraz vašeg stila i brige o sebi. Naši stručnjaci za manikir i pedikir su ovde da vam pomognu da istaknete vašu lepotu do najsitnijih detalja.

Pošalji nam poruku