Dobrodošli u naš frizerski salon

Naš frizerski salon predstavlja oazu lepote i transformacije. Ovde, vaša kosa nije samo nit, već platno na kojem stvaramo remek-dela. U Beauty House by Marija Mitrović, posvećeni smo lepoti, stilu i vašem samopouzdanju.

Vaša kosa zaslužuje najbolju pažnju i negu, a mi smo tu da to omogućimo. Za zakazivanje termina ili konsultaciju, kontaktirajte nas putem telefona ili e-maila. Naša vrata su vam uvek otvorena, a vaša satisfakcija je naša najveća nagrada.

Posetite Nas

Doživite transformaciju svoje kose u Beauty House by Marija Mitrović. Obećavamo da ćemo vas oduševiti našim stručnjacima, uslugama i atmosferom. Vaša kosa je naša strast, i radujemo se što ćemo je zajedno oblikovati.

22 luxury argan

Linija sastavljena od proizvoda na bazi arganovog ulja i drugih vrednih aktivnih sastojaka koji hidriraju i remineralizuju sve tipove kose.

OZONE

I-potion 3 je sistem za regeneraciju zasnovan na OZONU za regeneraciju svih tipova kose.

STEAM c

Protiv opadanja kose, protiv peruti, protiv masti na bazi aktivnih biljnih matičnih ćelija grožđa.

Bright color

DIREKTNE BOJE Bright color  15 nijansi  bezbroj kombinacija. Pomerite granice vaše kreativnosti 

Pošalji nam poruku

  Usluge

  U Beauty House-u okupili smo tim iskusnih stručnjaka koji su posvećeni pružanju najboljih usluga. Naši frizeri, šminkeri, manikiri, pedikiri, depilatori i terapeuti za masažu koriste najsavremeniju opremu i materijale kako bi vam pružili vrhunski doživljaj lepote i relaksacije.
  lice 1lice 2

  Lice

  Svesni smo koliko je vaš izgled važan i kako lice igra ključnu ulogu u vašem samopouzdanju. U Beauty House by Marija Mitrović, ponosno nudimo niz ekskluzivnih tretmana i usluga posvećenih vašem licu.

  telo 1telo 2

  Telo

   Verujemo da lepota i samopouzdanje ne zavise samo od lica. Zato smo razvili širok spektar tretmana tela koji će vam pomoći da se osećate osveženo, opušteno i zadovoljno u svom telu.

  kosa 1kosa 2

  Kosa

   Bez obzira na to želite li jednostavnu frizuru za svakodnevnu upotrebu, elegantnu frizuru za poseban događaj ili potpunu transformaciju, mi smo tu da ostvarimo vaše želje.

  nokti 1lice copy

  Nokti

  Vaše ruke i noge nisu samo praktični alati  oni su izraz vašeg stila i brige o sebi. Naši stručnjaci za manikir i pedikir su ovde da vam pomognu da istaknete vašu lepotu do najsitnijih detalja.