Tamo gde lepota postaje umetnost!

Marija Mitrović je ostvarila svoj san - Beauty House by Marija Mitrović. Ova priča je priča o strasti, posvećenosti i ljubavi prema lepoti koja je trajala osam godina.

Marija, od malih nogu, osećala je da je svet šminke i ljepote njen pravi dom. Njeno interesovanje za šminku, nijanse, i umetnost raslo je sa svakom godinom. Njena strast ju je odvela na putovanje lepotom koje se manifestovalo kroz učenje i obuku kod najboljih u industriji. Nakon završene škole šminke kod Olje Beočanin, Marija je stekla neophodno znanje i veštine koje su je osposobile da postane pravi umetnik šminke.

Nakon toga, Marija je započela svoju karijeru u svetu lepote, a njeno iskustvo je raslo svakog dana. Radila je sa brojnim klijentima, svakodnevno se trudeći da istakne njihovu prirodnu lepotu i pomažući im da se osećaju samopouzdano. Njen talenat i stručnost nisu prošli neprimećeni, jer su mnogi prepoznali njen dar da kroz šminku i negu kože pretvori svaku osobu u pravu zvezdu.

I onda, ove godine, Marija Mitrović je otvorila Beauty House by Marija Mitrović - svoj salon lepote. Ovaj salon nije samo salon. To je rezultat njenih snova, njenog truda i strasti koja je uložena u svaku uslugu koju pruža. Beauty House nije samo mesto za tretmane lepote, to je mesto gde se stvaraju remek-dela, gde svaka žena postaje platno, a Marija i njen tim postaju umetnici.

Salon Beauty House radi svakog dana od 8:00 do 20:00 časova, otvoren za sve one koji žele da dožive čaroliju Marijinih ruku i znanja. Ovo je mesto gde se lepota i umetnost spajaju kako bi stvorili neprocenjivo iskustvo lepote.